Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Szövő utca 100
E-mail küldése

Bemutatkozás

Tisztelt látogató, 


Horváth Zsolt egyéni vállalkozó vagyok a Savaria Gépműhely vezetője. 1998-óta foglalkozom gépek javításával, üzemi karbantartásával, felújításával az ipar minden területéről. Sok éves tapasztalatot gyűjtöttem kis és nagy gépek, mechanikus és elektronikus vezérlések területén, sikerrel oldottam meg hosszú ideje fennálló, idült problémákat is, ahol más szakértők kudarcot vallottak.
Vállalkozásomban 2003-óta gyártunk fémszerkezeteket, alkatrészeket, vállalunk bérmunkákat, és ekkor kezdtünk bele a saját tervezésű eszközök sorozatgyártásába. Specialitásunk a rozsdamentes, saválló, hőálló lemez alkatrészek világa.
2011-ben gyártmányaink értékesítését is saját kézbe vettük és alkatrészekkel nagykereskedelmet folytatunk, így a saját műszaki gyermekeinket teljes életútjukon végig tudjuk kísérni a megálmodástól, tervezéstől a gyártáson át, a karbantartásig és felújításig.
Utóbbi évek fejlesztéseinek eredménye, hogy szabad gyártói kapacitásunkat fémfeldolgozás és alkatrészgyártás területén bérbe adjuk.

 


Savaria Gép - Magyar