Elérhetőségek

9700 Szombathely,
Szövő utca 100
E-mail küldése





Hírek

2020. június 19., 00:00Pályázati Sajtóközlemény

Eszközbeszerzés Horváth Zsolt egyéni vállalkozónál

Európai Uniós forrás segítségével eszköz beszerzésére került sor Horváth Zsolt egyéni vállalkozó szombathelyi telephelyén, a GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00311 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című pályázati kiírására benyújtott projekt 9,18 millió Forint támogatásban részesült.

2020. | 06. | 29.

 

Sajtóközlemény

ESZKÖZBESZERZÉS Horváth Zsolt egyéni vállalkozónál

 

Európai Uniós forrás segítségével az eszközpark bővítésére került sor Horváth Zsolt egyéni vállalkozónál szombathelyi telephelyén, a GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00311 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében” című pályázati kiírására benyújtott projekt 9,18 millió Forint támogatásban részesült.

 

Horváth Zsolt egyéni vállalkozó tevékenységét 2011 év második felében kezdte, akkor még kizárólag hegesztési eszközök kiskereskedelmével, 1 fő alkalmazottal és 1 fő segítő családtag közreműködésével, másodállásban. A kizárólag saját tőkéből megkezdett tevékenység nagyban épített az új technológiákra és sikeresen alkalmazta a fejlődő internetes értékesítés módszereit, szem előtt tartva a minimális működési költségeket és a kockázat csökkentést. Az árukészletek csökkentése és a piaci rugalmasság érdekében olyan rendszert alakított ki, ahol a termékbeszerzés, elosztás, kiszállítás a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítható, támaszkodva a nagy beszállítói partnerek saját raktárkészletére.

A tevékenység folyamatosan kibővült az ügyfelek igényeinek megfelelően. Kezdetben szolgáltatásokkal, mint például műszaki tanácsadás és szakértés, javító, karbantartó tevékenység, majd saját gépek beszerzése folytán a helyi partner cégekkel együttműködve egyedi, illetve kis sorozatú gyártással is. A karbantartás, és egyedi termékgyártás tapasztalataként a vállalkozás termelési képességeiben főleg a lemezmegmunkálásra és szerszámkészítésre helyezte a hangsúlyt, és ehhez szerzett be hagyományos megmunkáló gépeket

 

 

A kedvezményezett neve: Horváth Zsolt egyéni vállalkozó

A projekt címe: Eszközbeszerzés Horváth Zsolt egyéni vállalkozónál

Megvalósítás helyszíne: 9700 szombathely, Nárai külső út 2. D. ép.

A beruházás megvalósításának ideje: 2019.04.08-2020.06.29.

Beruházás összköltsége: 30 612 700 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 9 183 809 Ft

Kölcsön összege: 18 367 620 Ft

Támogatás mértéke: 30%

 

Beruházás rövid bemutatása:

 

Az gépbeszerzés megvalósításának fő oka a kapacitásbővítés volt. A beruházás 2821 és 2521 TEÁOR szám alatti, jelenleg is végzett termelő tevékenység fejlesztésére irányul.

A projekt keretében beszerzése került egy eszterga, egy kompresszor, egy láng és plazmavágó, egy áthatás csiszoló, egy lemezhengerítő gép, egy gyűrűhajlító gép, és egy csőhajlító gép.

A vállalkozás a beruházás előtt is rendelkezett a gyártáshoz szükséges gépekkel, azonban azok kapacitása nem érte el a vevő igények és az innovatív, új termékek által megkívánt szintet. A géppark korszerűsítését folyamatosan végeztük. Ezen beruházás révén rendelkezünk minőségi biomassza kazánok széle választékának előállításához szükséges teljes gépsorral a szombathelyi telephelyen. A korszerű gépeknek és a gépsor teljességének köszönhetően a gyártási tevékenység mind gyártási idő, mind önköltség tekintetében optimalizálható, ezáltal felgyorsult a gyártás.

A gépeknek és a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően magas gyártói kapacitás mellett biztosítottá vált a minőségproblémák, a reklamációból és pótrendelésekből adódó idő- és energiaveszteség kiküszöbölése, ami a garanciavállalások tekintetében rendkívül hasznos. A vállalkozás a beruházásnak köszönhetően olyan gépek tulajdonosává vált, amellyel a szolgáltatásait még rugalmasabban, még szélesebb körben tudja nyújtani.

 

További információ kérhető:

 

Horváth Zsolt

06 30/8655050


« Vissza az előző oldalra!

Savaria Gép - Magyar